GPS inmeten van ondergrondse kabels en leidingen

Infrascout kan ondergrondse kabels en leidingen tot op de centimeter voor u inmeten. Hierbij kunt u denken aan nieuw aangelegde kabels en leidingen, maar zeker ook aan bestaande ondergrondse infra.

Voor het maken van revisietekeningen waar de GPS gegevens van de ondergrond moeten worden vastgelegd, kan Infrascout de complete opdracht voor u verzorgen.
Met geavanceerde apparatuur is het niet meer nodig om op een “open sleuf” in te meten. Door gebruik te maken van de diensten van Infrascout is het mogelijk de sleuf direct dicht te werken na de aanleg van de infra. Hierdoor hoeft de klant niet meer te wachten op de inmeter. Zo zijn onnodige overuren verleden tijd, want de sleuf wordt dicht gemaakt na het inmeten.

De techniek die Infrascout gebruik maakt het mogelijk dat de aanleg ongehinderd door kan gaan. Infrascout is in staat om zeer nauwkeurig de nieuw aangelegde kabels en leidingen in te meten en direct de exact dieptemaat te verwerken bij het GPS coördinaat. Dit is bijzonder interessant voor aannemers in die veel huisaansluitingen aanleggen (bijvoorbeeld in FTTH-projecten).

Categorie: Gps inmeten.